📍 Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 12. Sayısı Yayımlandı !!!

📍 Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 12. Sayısı Yayımlandı !!!

12. Sayımız “Onkolojiye Dair” temalı dergimiz ile sizlerle birlikteyiz.

Çağımızın hastalığı olarak adlandırılan kanser, erken teşhis edildiği zaman modern yöntemlerle başarılı bir şekilde tedavi edilebilmektedir. Hastaya uygulanan tıbbi ve psikolojik destek kadar, hastanın bilinçli ve pozitif davranması da kanser tedavisinde önemli rol oynamaktadır.

Kimisi vücudundaki küçük belirtiler, kimisi de çevresinde sık görmeye başladığı kanser vakaları nedeniyle doktora göründüğünde bu hastalığa yakalandığını öğreniyor. Aslında hiçbir birey aldığı bu şok haber sonrası kanseri kendisine yakıştırmak istemiyor. Pek çok insan daha hayata dair hayallerinin, umutlarının olduğunu belirterek öfke, üzüntü ve korku gibi ruhsal sorunlar yaşayabiliyor.
Biz de Genç İVEK Ailesi olarak Onkoloji alanında gelişen sürece ilişkin çalışmalarımızı derleyerek, bu sayımızda ana dosya konumuzu, “Onkolojiye Dair” olarak belirledik. Multidisipliner bir yaklaşım ile ele aldığımız çalışmaları sizler için hazırladık.

Genç İVEK olarak sağlıkta öncü bir paydaş olmaya, bilim ışığında en güncel bilgileri sizlere aktarmaya, sizler için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın…

Sizler için hazırladığımız bilim dolu sayımıza aşağıdaki bağlantı linkinden erişim sağlayabilirsiniz 🌿

https://lnkd.in/dQAvt7dy