Okur & Yazar Buluşmaları Kitap Tahlili

Okur & Yazar Buluşmaları Kitap Tahlili

Genç İVEK olarak Okur&Yazar Buluşmaları Kitap Tahlilinde buluşuyoruz🥳

19 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00’da “Saklı Asa” kitabının yazarıyla birlikte tahlil etmeye var mısın? Soru ve fikirlerinizle şekillenecek olan bu özel buluşmaya sizler de davetlisiniz!

Anooshirvan Miandji, PhD (Yazar | TOBB-ETÜ Yapay Zekâ Mühendisliği Öğretim Üyesi )

İran Azeri Türkü olan Dr. Anooshirvan Miandji 1995 senesinden beri Ankara’da yaşamaktadır. Gazi Üniversitesinde Eczacılık eğitiminden sonra, Farmasötik Kimya’da (1.lik) uzmanlık bitirmiştir. Takibinde DTCF de Felsefe Bölümü Bilim Tarihinde doktora derecesi (çok üstün başarı) almayı başarmıştır. Oxford Üniversitesinden 2016-2018 arası Bilim Felsefesi, Eleştirel Düşünme ve Bilgi Teorisi üzerine eğitim almıştır. 2004-2018 arası Bilkent Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmıştır. İran, Türkiye ve ABD de basılmış kitapları bulunmaktadır. Pek çok üniversite, okul ve kuruluşta seminerler ve konferanslar veren Miandji, sosyal medyada 1000’e yakın makale yayımlamıştır. Felsefe ve bilim üzerine çeşitli TV kanallarında programları olmuştur. Halen TOBB-ETÜ üniversitesi Yapay Zeka Mühendisliği bölümünde eleştirel düşünme dersleri vermektedir.
TOBB-ETÜ Yapay Zekâ Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Anooshirvan Miandji hocamız ile YouTube canlı yayında buluşuyoruz.

Anooshirvan Miandji, PhD , kitaplaştırdığı tecrübelerini aktarmak ve bizleri aydınlatmak için Genç İVEK’le olacak.

YouTube kanalımızdaki videolarımıza ulaşmak için aşağıdaki linke tıklamayı ve kanalımıza abone olmayı sakın unutmayın ☺️

Genç İVEK YouTube Kanalımız:
https://lnkd.in/dMKiTXGd