Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 8. Sayısı yayımlandı.

Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 8. Sayısı yayımlandı.

Sizler için çok verimli olduğuna inandığımız bilim dolu yazılar hazırladık. Dergimizin tamamına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1XDjuVy_RJEhcbblduOrXZ_B7fVNPdZq3?ths=true

Son yıllarda, özellikle pandemi ile beraber, Sağlık Biliminde birçok köklü değişimler meydana geldiği görülmektedir. Sürdürülebilir, ölçülebilir, elde edilebilir, ilişkilendirilebilir ve güncel ölçütlerin de yer alabileceği değişimlerin olması değişimin daha sağlıklı bir şekilde uygulanabilir kılacağı görünüyor. Yaşanmakta olan köklü değişimlerin bir paradigma değişimine hizmet etmekte olduğunu söylemek mümkündür.

Biz de Genç İVEK Ailesi olarak sağlık alanında değişen paradigmalara ilişkin çalışmalarımızı yaparak, bu sayımızda ana dosya konumuzu, Günümüzün Değişen Paradigmasında Sağlık Bilimi olarak belirledik. Multidisipliner bir yaklaşım ile ele aldığımız çalışmalarımızda konu, olay ya da durumlara farklı perspektiflerden bakarak sizlere yaratıcı çözümler sunabilmeyi amaçlamaktayız.

Genç İVEK olarak sağlıkta öncü bir paydaş olmaya, bilim ışığında en güncel bilgileri sizlere aktarmaya, sizler için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın…