Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 13. Sayısı Çıktı

Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 13. Sayısı Çıktı

📍 Genç İVEK Sağlık Bilim ve Teknolojileri Dergisi 13. Sayısı Yayımlandı !!!

  1. Sayımız “Sanal Evren: Metaverse” temalı dergimiz ile sizlerle birlikteyiz.
    Bu sayımızda son yıllarda yaşantımıza giren “Sanal Evren: Metaverse” hakkında sizler için derlediğimiz yazıları aktarmak ve hangi alanlarda ne aşamada olduklarını bahsetmek istedik.

Her geçen gün yaygınlaşan sanal evren Metaverse’ün hayatın birçok alanına etkisi tartışılırken, teknolojilerin hızla gelişip büyümesi, toplumda birçok iyi ve kötü yönde dönüşümleri beraberinde getirdiğini görmekteyiz. Bununla birlikte, dijital dönüşüm ve bu gibi uygulamaların ilerlemesi ile çeşitli kavramlar ortaya çıktığını, bu kavramlardan içerisinde yapay zekâ, sanal-artırılmış gerçeklik ve sanal evren (metaverse) kavramları, teknolojik yenilikler arasında yer almış, toplumun ihtiyaç duyduğu eksikliklere yönelik gelişmeler meydana geldiğini gözlemlediğimizi söyleyebiliriz.

Biz de Genç İVEK Ailesi olarak “Sanal Evren: Metaverse” alanında gelişen sürece ilişkin çalışmalarımızı derleyerek, bu sayımızda ana dosya konumuzu, “Sanal Evren: Metaverse” olarak belirleyerek, Metaverse’ün tarihi ve geleceğine yönelik görüşler, hukuk, sağlık, finans, eğitim, sanat ve birçok multidisipliner yaklaşım ile ele aldığımız çalışmaları sizler için hazırladık.

Genç İVEK olarak sağlıkta öncü bir paydaş olmaya, bilim ışığında en güncel bilgileri sizlere aktarmaya, sizler için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın…

Sizler için hazırladığımız bilim dolu sayımıza aşağıdaki bağlantı linkinden erişim sağlayabilirsiniz 🌿

https://drive.google.com/file/d/1bZWSDHTupMYJuarLs3y-Ad0pTOsKbogI/view?usp=sharing