Genç İVEK Öğrenci Zirvesi ‘22

Genç İVEK Öğrenci Zirvesi ‘22

Sevgili Genç İVEK’liler,

Sizleri 18 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsünde Genç İVEK tarafından düzenlenecek olan “Genç İVEK Öğrenci Zirvesi ‘22” ye davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

2020 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz Genç İVEK Öğrenci Zirvesi’si organizasyonumuzda 1350 kayıt, 750 katılımcı, 17 konuşmacı, 12 Kurum Stantı ve 4 Sponsor firma ile dolu dolu bir organizasyon gerçekleştirdik.

İkincisini düzenleyeceğimiz bu Zirve’de farklı disiplinlerin bir arada olmasını sağlayıp, bilimsel bir tartışma ortamı oluşturulması amaçlanmakta olup, farklı üniversitelerden farklı alanlarda çalışan bilim insanlarının, firma temsilcilerinin ve öğrencilerin bir araya gelerek tanışmaları ve görüşlerini ifade etmeleri, gençlere inovatif bakış açısı kazandırarak, istek ve taleplerine cevap verilebilmesi için gerekli bağın kurulması hedeflenmektedir.

Bilimsel programda; en güncel bilgilerin aktarılacağı önemli bilim insanları, sektör ve kamu temsilcilerinin katkıları ile gerçekleşecek oturum ve panellerin yanı sıra sağlık bilimleri ve teknolojileri alanındaki tüm disiplinlerin yararlanabileceği bir Zirve olacaktır.

Zirvemiz bilimsel açıdan son gelişmelerin paylaşılması ve tartışılması için bu alana ilgi duyan tüm bilimseverleri bir araya getiren önemli bir platformdur.

Sizleri sonuçlarının ülkemize ve bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağını umut ettiğimiz, hibrit düzenlenecek olan Genç İVEK Öğrenci Zirvesi ’22 etkinliğimize ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Genç İVEK Başkanı
Ayşegül Tanrıverdi

Kayıt ve detaylı bilgi için : www.gencivekzirvesi.org