BIO Türkiye Organizasyonu 2023

BIO Türkiye Organizasyonu 2023

‘Sürdürülebilir Bir Yaşam için Biyoteknoloji Ekosistemi’ temasıyla 28-30 Eylül 2023 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Osmanlı Arşivi Külliyesi’nde düzenlenen BIO Türkiye Organizasyonu’nda GENÇ İVEK olarak yer aldık.

Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanımız, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi ve Ankara Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türk Kızılay Kan Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Dr. Saim Kerman, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcımız ve 23, 24, 25, 26 ve 27. Dönem Malatya Milletvekili Sn. Ecz. Öznur Çalık, İstanbul İl Sağlık Müdürü Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Sn. Dr. Osman Coşkun, Mütevelli Heyeti Üyemiz ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Sn. Ecz. Ahmet Selim Köroğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Zekeriya Coştu da BIO Türkiye Organizasyonu’na katılım gösterdiler.

Genç İVEK Gönüllülerimiz ile bir araya geldiğimiz bu organizasyonda, daha önce yaptıklarımız ve bundan sonra yapmayı hedeflediğimiz faaliyetlerin planlanması noktasında kendileri ile bilgi alışverişinde bulununduk.